Το Olipoint.gr στηρίζει τους πολίτες της Ελευσίνας

Mια σημαντική κίνηση συμπαράστασης από τους πολίτες της Ελευσίνας προς τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων της πόλης εκτυλίχθηκε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου. Από πολύ νωρίς το πρωί εθελοντές, μέλη συλλόγων και εργαζόμενοι του Δήμου ξεκίνησαν το έργο τους για να ετοιμάσουν γεύμα για τους ανθρώπους που για πολύ μεγάλο διάστημα είναι απλήρωτοι και αγωνίζονται να κρατήσουν ζωντανή την ελπίδα για την εργασία τους.

 

Μια κίνηση που είχε σαν σκοπό να δείξει πως ο κόσμος της Ελευσίνας νοιώθει την κατάσταση και πως είναι κοντά στους δοκιμαζόμενους εργαζόμενους. Να δείξει πως στον αγώνα αυτό δεν είναι μόνοι τους. Όπως είπε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς μιλώντας κατά τη διάρκεια του γεύματος: "Η πόλη μας πρώτα από όλα είναι οι πολίτες της, που νοιώθουν ο ένας την ανάγκη του άλλου".  

 

Το olipoint.gr στηρίζει το κοινωνικό έργο του Δήμου Ελευσίνας και της Κοινωνικής του Υπηρεσίας προσφέροντας ποσότητα ελαιολάδου προκειμένου να στηρίξει τόσο τους εργαζομένους της πόλης όσο και τις άπορες οικογένειες του Δήμου Ελευσίνας. 

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Δήμου http://www.eleusina.gr/index.aspx?sflang=el

Πίσω στα αρχείο Νέων/Ανακοινώσεων
2011-2014 © OLIPOINT. All rights reserved
Design by CANTALOOP