Επίσημη Παρουσίαση της σελίδας Olipoint

Η εταιρία ISONET παρουσίασε την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 τη νέα της σελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου "olipoint" στην αίθουσα εκδηλώσεων "Συμπόσιο",  Κων. Παλαιολόγου 63-65, στην κεντρική πλατεία Σπάρτης. Η σελίδα στοχεύει στο να προβάλλει και να εμπορεύεται έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ολοκληρωμένης διαχείρισης απ' ευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή.

Σημαντική υπήρξε η παρουσία των παραγωγών που συμμετέχουν στις ομάδες ολοκληρωμένης διαχείρισης, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να δουν τη λειτουργία της σελίδας online. Σημαντική υπήρξε επίσης, η παρουσία των υπόλοιπων συντελεστών της σελίδας - ελαιοτριβείων και τυποποιητηρίων - καθώς και παραγόντων της αγοράς ελαιολάδου. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι συνεργάτες του olipoint, τα εργαστήρια που ελέγχουν και επιβεβαιώνουν το υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο και οι υπεύθυνοι γεωπόνοι των ομάδων παραγωγής.

Από σήμερα, όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους παραγωγούς και τις ομάδες ολοκληρωμένης διαχείρισης που συμμετέχουν στη σελίδα, να αγοράσουν το ελαιόλαδο της επιλογής τους και να παραγγείλουν το ελαιόλαδο της επόμενης χρονιάς από το χωράφι που θέλουν. 

Εμείς τους επιλέξαμε, εσείς;

Πίσω στα αρχείο Νέων/Ανακοινώσεων
2011-2014 © OLIPOINT. All rights reserved
Design by CANTALOOP