Ασφάλεια Συναλλαγών

Το olipoint.gr  εγγυάται τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κατά τη διάρκεια των αγορών σας μέσω των ιστοσελίδων του.

H παράθεση των κάτωθι αναφερόμενων όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του olipoint.gr  προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του, γίνεται με απώτερο σκοπό τη δική σας καλύτερη ενημέρωση, τόσο για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις όσο και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημα.

Το olipoint.gr  συνεργάζεται με την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ  μέσω της οποίας γίνονται οι ηλεκτρονικές πληρωμές των συναλλαγών σας με πιστωτικές κάρτες.

Για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των συναλλαγών και των προσωπικών σας δεδομένων, το Olipoint χρησιμοποιεί το σύστημα EasyPay της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ (στην οποία γίνεται η τελική συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα). Σημειώνουμε ότι το olipoint.gr  δεν έρχεται με κανέναν τρόπο σε επαφή με τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, γιατί η συναλλαγή γίνεται εξολοκλήρου στο περιβάλλον της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , για τη μέγιστη ασφάλεια και προστασία των δεδομένων αυτών.

Με τη χρήση της πλατφόρμας EasyPay της τράπεζας Πειραιώς, οποιαδήποτε προσωπική σας πληροφορία που καταχωρείται στο site κωδικοποιείται πριν μεταφερθεί στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να αποφευχθεί η δυνατότητα να διαβαστεί ή να αλλαχθεί κατά τη μεταφορά της και στη συνέχεια εξετάζεται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του διακομιστή. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά τη μεταφορά.
2011-2014 © OLIPOINT. All rights reserved
Design by CANTALOOP